22 Mart 2014 Cumartesi

Havada Bahar Kokusu Var..........

Bugün İstanbul 20 derece oldu.  Gökyüzünde bir tek küçük bulut bile yoktu.  Sabah kahvaltıdan sonra hemen sahile inip yürüyüş yaptık.  Hava gerçekten harikaydı.  Sanki bütün Kadıköy halkı sahile koşmuş. Çok kalabalıktı.  İnsanlar çimlerin üzerine yayılmıştı.  Hele çimlerin üzerinde emekleyen bebekler çok şekerler.  Bir de paten kayan ya da bisiklete binen , kask, dizlik ve dirseklik kuşanmış küçük çocuklar çok güzel görüntü oluşturuyorlar.

Daha soğuk günler olur muhakkak, ama tarih olarak bahar resmen başladı.  Yollardaki çiçekçilere bayılıyorum bahar gelince.  Bu sene hiç kar yağmaması da kötü oldu.  Biraz yağsaydı da yer altı sularımız beslenseydi keşke.  Ne yapalım, elimizde olsa!!!! Ama bahar en güzel renkleri ile geliyor.  Bizim sitenin bahçesindeki güller de açmaya başladı.  Sarı, kırmızı, beyaz, somon renkli güller......Hepsi güzel ama ben en çok sarı ve kırmızı gülleri severim.  Ya siz!!!!!!!

Herkese güzel baharlar..........                                                  

9 Mart 2014 Pazar

Digitalage Dergisi ve Blogger Eki.........

Bumerang'ın mailini gördükten sonra dergiyi aramaya koyuldum.  Sonuçta buldum. Daha almamış olanlara duyurulur sadece D&R'da var. Diğer kitapçılarda bu dergi bulunmuyormuş.


Ben var mıyım diye merak ettiğimden değil tabi!!!! Bronz olarak başlamış ve bir adım ileri gidememiş bir blogger olarak sadece takipte olduğum, tanıdığım bloglar var mı diye merak ettim.  Daha henüz okumadım dergiyi, ama yayınlanan bloglara baktım. Takip ettiklerim de yok.  Oysa benim izlediğim sevgili blogger'larım çok fazla kişi tarafından takip ediliyorlar ve tabi ki çok aktifler.  Ben de hepinizi keyifle takipteyim. Yani benim durum ümitsiz!!!  Belki bir gün bronzdan bir tık yukarı çıkabilirim, kim bilir?


Bugün İstanbul'da hava çok soğuk.  Yağmurlu ve çok kapalı ama mutluyuz, barajlar dolsun biraz.  Bakalım yarın kar gelecek mi?  Böyle havada evde oturup çay ya da kahve eşliğinde kitap, gazete okumak en büyük keyiflerimden biridir.  Ama şimdi dergiyi okumaya gidiyorum.  Bakalım neler var.





Bu sene yine çoook güzel açıp beni çok mutlu eden orkidemin resmi!!  Paylaşmak istedim.


1 Mart 2014 Cumartesi

Uzun Bir Aradan Sonra Kitap Aldım.........

Epeydir kitap okuyamıyorum.  Kitapçılara girip bakınıyorum ve bir şey almadan çıkıyorum.  Geçen gün beni yeni takip etmeye başlayan Kelimelerle Dans blogunda bu kitaptan söz ediliyordu.  Mimoza Sürgünü...
Bugün eşimle sahilde yürüyüş yaptıktan sonra dönüşte bu kitabı aldım.  Tabi daha okumaya başlamadım.


Teşekkürler Kelimelerle Dans, yemek işlerimi yoluna koyduktan sonra hemen okumaya başlayacağım.

Mimoza çok sevdiğim çiçekler arasında, şu sıralar malum mimoza mevsimi ve  ortalık Büyük Ada'nın meşhur mimozaları dolu.  Bence bu kitabı okumanın tam zamanı,  tabi içeriğini bilmiyorum,  ama en azından kapak burnuma mimoza kokularını getiriyor.




Yeni Bir Pastahane...

Bugün yeni açılan bir pastahaneye uğradım.  Adı Gato. Küçük ve şirin bir yer.  Bu yerin sahibi kızımın eski iş arkadaşlarından.  Kızım gibi o da Halkla İlişkiler Uzmanı.  Bu yeri açmak için 3 yıl çalışma yaptığını söylüyor.
Aslında esas açılışı yarın. Bugün önünden geçerken bir uğrayayım dedim.

























Telefon ile kahvaltı siparişi de alabiliyorlarmış.

İçeriden birkaç görüntü.



Çok sempatik ve sıcak bir ortam.  Mozaik pastalarımızı alıp çıktım.  Eve gelir gelmez kızımın hazır ettiği çay eşliğinde yedik, çok nefisti.



Yolu Kadıköy İnönü Caddesine düşenler bir uğrasın derim.

Yeni işin hayırlı olsun Mutlu.....