14 Mart 2015 Cumartesi

Hafta Sonuna Güzel Başlangıç...

Dün akşam bir arkadaş toplantısındaydık.  Kolej sınıf arkadaşım Oya'nın evine davetliydik.  Aralık ayında genelde yeni yıl karşılaması Oya arkadaşımızda olması bir klasik haline gelmişti.  Bu sene biraz üzücü kayıplar nedeniyle toplantı ertelendi.  Dün akşam yeni konseptimiz bahar karşılaması ile buluştuk.  Sevgili arkadaşımızın ellerine sağlık, çok güzel şeyler hazırlamıştı bizim için.  Lezzetin yanı sıra sunumları da bir o kadar güzeldir arkadaşımızın.  Ellerine sağlık diyorum.

Hülya arkadaşımız ise bizi hem çok keyiflendirdi hem de duygusallaştırdı.  Geçen sene evlilik yıldönümü sırasında başka bir arkadaşımızın evinde toplanmıştık.  Ona sürpriz bir nikah merasimi düzenleyip, gelin damatlı pastasını kesmiştik.  Çok eğlenmiştik.  Bu sene de o bizlere sürpriz yaparak önce hepimize bahar taçları getirmişti.


Bütün gece başımızda taçlarımızla oturduk. (65 lik kızlar olarak!!!!) Hepimize bir de özel kartlar hazırlamıştı. Herkese özel notlarıyla bizleri çok duygulandırdı.



Bir de Nikah şekerleri getirmişti hepimize.  Geçen seneki nikah devamı olarak!!  Çok eğlendik.


Sıra çekilişe geldi.  Yeni yıl karşılamasında hep yaptığımızı bu sefer bahar çekilişine dönüştürdük. Herkes bir hediye alıyor. Çekiliş yapıyoruz.  Bu sene benim kısmetime çıkan bu beyaz tabak oldu.


Bu güzel gece için Oya'cığıma ve tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler.  İyi ki varsınız.






4 yorum: