22 Mart 2014 Cumartesi

Havada Bahar Kokusu Var..........

Bugün İstanbul 20 derece oldu.  Gökyüzünde bir tek küçük bulut bile yoktu.  Sabah kahvaltıdan sonra hemen sahile inip yürüyüş yaptık.  Hava gerçekten harikaydı.  Sanki bütün Kadıköy halkı sahile koşmuş. Çok kalabalıktı.  İnsanlar çimlerin üzerine yayılmıştı.  Hele çimlerin üzerinde emekleyen bebekler çok şekerler.  Bir de paten kayan ya da bisiklete binen , kask, dizlik ve dirseklik kuşanmış küçük çocuklar çok güzel görüntü oluşturuyorlar.

Daha soğuk günler olur muhakkak, ama tarih olarak bahar resmen başladı.  Yollardaki çiçekçilere bayılıyorum bahar gelince.  Bu sene hiç kar yağmaması da kötü oldu.  Biraz yağsaydı da yer altı sularımız beslenseydi keşke.  Ne yapalım, elimizde olsa!!!! Ama bahar en güzel renkleri ile geliyor.  Bizim sitenin bahçesindeki güller de açmaya başladı.  Sarı, kırmızı, beyaz, somon renkli güller......Hepsi güzel ama ben en çok sarı ve kırmızı gülleri severim.  Ya siz!!!!!!!

Herkese güzel baharlar..........                                                  

2 yorum:

  1. Bahar ve yaz en sevdiğim iki mevsim :)

    YanıtlaSil
  2. kırmızı gülü ve karanfili çok severim ben de.baharın gelmesi insanın içine aydınlık veriyor adeta.bir an önce yaz da gelse hiç fena olmaz...

    YanıtlaSil