3 Nisan 2013 Çarşamba

Brandium.....

Brandium AVM'yi gezmeye gittik.  Hani Ayşe Arman'ın reklamlarına çıktığı AVM.  Güzel bir yer ama tabi daha hala inşaat görünümü var.  Özellikle otopark ve çevre daha düzene girmemiş.  Ama içinde birçok mağaza açılmış.  Tabi daha birçok boş yer var.  Özellikle kafeler daha açılmamış.  Mado açılma çabalarında.

İstinye Park mimarisini andıran bir tarzı var, tabi onun epey küçüğü.  Mağazaların hepsi açıldıktan sonra oldukça keyifli bir yer olacağa benziyor. Mutfak eşyası çok sevdiğimden, giriş katı tam bana göre.  Esse, Tantitoni, Bernardo, Korkmaz, Jumbo var Karaca da açılmak üzere. Porland'ı göremedim.  O da açılırsa tam benlik.

Üst katta Paşabahçe var ki benim aşkımdır.
Tek sorun dışarıdaki trafik.  Gümrüğe çok yakın bir yer olduğundan her taraf TIR dolu. Gümrüğün oradan taşınacağı söylentisi var ama halen orada. O nedenle trafik biraz üzüyor.

Hemen güzel bitkiler de yerleştirmişler.




Bazen yürüyüş için alışveriş merkezleri güzel oluyor. Aslında tabi açık hava en ideal yürüyüş ortamı. Ama yazın çok sıcakta, ya da kışın soğukta, ya da yağmurda AVM'ler kurtarıcı oluyor malum.  Palladium AVM çok keyif aldığımız bir yer, artık Brandium da yeni parkurumuz olabilir.




Boyner'in olması da güzel. Bitkilerin hemen arkasında görünüyor.

İstinye Park alışveriş merkezine benziyor demiştim. Orayı bilenler oradaki İstinye Pazarını bilirler. AVM'nin en keyifli yeridir.  Burada da bir Brandium pazarı açılacak.  Bence keyifli bir alışveriş merkezi olmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder