1 Mayıs 2016 Pazar

Mor Salkım Festivali ve İmza Günü

Dün (30 Nisan 2016) çok farklı bir gündü.  48 yıl önce mezun olduğumuz okulda MOR SALKIM FESTİVALİ düzenlendi.




Bu yıl ilki yapılan festivalin, benim için daha farklı bir anlamı vardı. Sevgili sınıf arkadaşım Sevsen Aslantepe'nin yeni çıkan kitabının imza günüydü.  Kendisini gönülden kutluyorum.  Çok güzel bir öykü kitabı. Kitabı bugün okumaya başlayacağım.  Bitirdiğimde görüşlerimi paylaşacağım sizlerle. Ama daha okumadan kapağı, rengi insanı çekiyor. Blog yazımı biran evvel bitirip başlamak istiyorum.  8 Mayıs 'ta da Kadıköy Barış Manço kültür merkezinde 12-14 arası imza günü var.





Başka yazarlarımız da vardı. Zeynep Kocasinan da kitaplarını imzalıyordu. Okunacak kitaplarım bitince sırada onun kitapları olacak.



Çok renkli bir festivaldi. Otizm Vakfı, ÇYDD gibi birçok Sosyal Sorumluluk  kuruluşunun  yanı sıra takıdan süs eşyasına, kırtasiyeden organik ürünlere kadar değişik masalar kurulmuştu.  Bugüne özel mor salkım reçeli hazırlamışlar.  Bir de yeni salkım dikimi yapıldı bahçedeki çeşme başına. Seneye bakalım ne kadar büyüyecek?



Gençlerimiz Hintlilerin yaptığı geçici dövmelerle süslendiler.

İnsan okuluna gidince sanki aradan onca yıl geçmemiş gibi hissediyor.  Umarım daha nice yıllar orada buluşuruz sevgili arkadaşlarımla.  Sevgiyle kalın, kitapsız kalmayın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder